In English

 
Kontrast Tekststørrelse: A A A

Vil du bidra på Bondens marked?

Det planlegges tre Bondens marked på Finnsnes i sommer. Vil du bidra med noe? Kom på informasjonsmøte på Finnsnes 16. april kl 18.

  • 16. april 2013, kl 18:00 - 20:00
  • Folkeuniversitetet, Finnsnes (gamle Suma-bygget)
Bondens marked Troms og Grønns(m)ak planlegger å arrangere tre Bondens Marked på Finnsnes i løpet av høsten 2013.  Datoene vi har blinket ut for markeder er 17 og 31 august, og 21 september.

I denne forbindelse inviteter vi alle som er interessert i å delta på markedene til informasjonsmøte på Finnsnes 16 april kl 18:00, i lokalene til Folkeuniversitetet (gamle Suma-bygget). 

Bondens Marked er en kjent merkevare og organiserer markeder under samme paraply i byer landet over.  I år er det faktisk 10 år siden det første Bondens Marked ble arrangert i Norge og det blir stadig mer oppmerksomhet rundt markedene.

Bondens Marked er en mulighet for lokale småskala matprodusenter å komme i kontakt med og selge direkte til kundene.  Produserer du grønnsaker, ost, lefse, tørrfisk eller noe annet spiselig vil vi gjerne invitere deg med til å delta på markedet.

På møtet kommer markedsleder i Troms Liv-Grete Johansen til å informert om Bondens Marked, hva det er og hvilke krav som stilles til produktene og de som skal selge på markedet.  Du finner også informasjon på nettsidene til BM: www.bondensmarked.no

Vær gjerne med på å spre denne informasjonen til aktuelle bønder og produsenter i Midt-Troms

Kontaktperson: Inger Andreassen , prosjektleder Grønns(m)ak
Mobil: 90632390

Postadresse: Tranøy kommune, Vangsvikveien 298, 9304 Vangsvik
Hjemmeside Grønns(m)ak
  • Opprettet av Reidun Aspmo
  • Opprettet den 09.apr.2013
  • Sist oppdatert den 09.apr.2013
Del på Facebook     Del på Twitter Twitter     Skriv ut Skriv ut Tips en venn Tips en venn