Stenging av vann - Solli vannverk

Tranøy kommune bygger nytt renseanlegg ved Solli vannverk. I forbindelse med dette arbeidet vil det bli nødvendig å stenge vannet fra tirsdag 21.10. kl. 15.00 og til utpå natt til 22.10.

Forbrukerne må tappe opp nødvendig forbruksvann på forhand og helst stenge hoved kran inn til bygget.

Når vannet blir satt på igjen vil avsetninger og groe i rørene kunne rives løs og det vil kunne bli skittent vann på nettet. Tapp derfor vann fra kaldtvanns tappepunkt nært hoved-inntaket til vannet er rent. Dette for å unngå at skittent vann kommer inn i varmtvannsberedere og for å unngå tilstoppinger i siler. Der det er montert sil på inntaket bør denne gjøres ren.

Tranøy kommune
Teknisk drift