Tranøy kommune endrer sine telefonnummer

Tranøy kommune legger fortiden om sine telefonnummer og vil gå over til mobile telefonnummer og mobilt sentralbord. I den forbindelse vil det  oppstå situasjoner hvor du kanskje ikke får svar på de gamle kjente telefonnumrene.

Du vil finne en oppdatert telefonliste på vår hjemmeside, denne oppdateres fortløpende.  I en overgangsfase vil det være slik at når du ringer til Tranøy kommune på 77 87 40 00 kan vi ikke viderekoble samtalen til mobile telefonnummer. Du vil da få opplest mobilnummeret og må ringe selv.

Når alle nye telefonnummer er på plass, vil sentralbordfunksjonen være på plass, slik at all viderekobling skjer via 77 87 40 00.

• Opprettet den 04.sep.2014
  • Sist oppdatert den 04.sep.2014
Del på Facebook     Del på Twitter Twitter     Skriv ut Skriv ut Tips en venn Tips en venn Abonner Abonner