In English

 
Kontrast Tekststørrelse: A A A

Toppturer i Tranøy

Tranøy har organisert toppturer i mange år, i år starter sesongen 1. juni 2013. Beskrivelse av toppturer i Tranøy finner du på http://telltur.no/utitroms. I 2013 er det 14 turer med i Til Topps i Tranøy.

http://telltur.no/uitroms

Da den tidligere leverandør av registreringssystemet har avviklet, har Midt-Troms Friluftsråd vært nødt til å kjøpe tjenesten med elektronisk registgrering av annen leverandør.  Det vil av den grunn være noen endringer fra tidligere år. 

http://telltur.no er et nytt nettsted.  Nettstedet eies av Friluftsrådenes Landsforbund og friluftsrådene.  Det betyr at du kan registrere deg på alle turmål som er tilknyttet Telltur.no.  Komplett oversikt over friluftsråd, kommuner og turmål finner du her.

Registrer deg som ny bruker i den grønne toppmenyen og du får tilsendt passord.  Logg deg inn og legg inn informasjon om deg selv, du kan endre ditt passord hvis du ønsker det.  Nederst velger du tilhørighet til friluftsråd (frilufts-område).  Under ditt friluftsråd i den grønne toppmenyen finner du aktuelle turmål i din kommune.  På turmålet vil du finne en kode som du kan sende inn på sms til 2401 med kodeordet TELLTUR (koster kr 5,-), eller du kan gå inn på nettsiden og registrere kodene dine gratis.  For å få premier må du lese bestemmelsene i heftet "Til topps i Tranøy 2013".

Vi minner også om Turkalenderen for 2013 fra Midt-Troms Friluftsråd.

Dette første driftsåret er et "prøveår" med ny leverandør.  Vi håper dere har forståelse for at det kan oppstå noen "barnesykdommer" i starten.

Kontaktperson: Trond Eidissen, tlf 77 87 40 06 eller mobil 976 10 884, mailadresse: trond.eidissen@tranoy.kommune.no

Tranøy kommune ønsker deg en riktig god tur!

 

Bildet over til høyre: Herlig dag på Tønnerten ved Rødsand. Foto: Kristian Meier

 

 

  • Opprettet av Linda Andreassen
  • Opprettet den 28.jun.2011
  • Sist oppdatert den 06.jun.2013
Del på Facebook     Del på Twitter Twitter     Skriv ut Skriv ut Tips en venn Tips en venn