In English

 
Kontrast Tekststørrelse: A A A

Til Topps i Tranøy 2011

Opplegget for 2011 er klart. Nå kan du registre deg som deltaker på http://utitroms. Deretter kan du sende info om turene direkte fra toppen via SMS eller gå inn på web-siden til UtiTroms og legge inn turen.

Utsikt fra Åkollen. Foto: Odd Arne AndreassenFra 2011 er Til Topps i Tranøy med i ett felles opplegg for Midt-Troms-kommunene gjennom Midt-Troms friluftsråd. For å være registrert i Til Topps i Tranøy, skal du opprette en egen side på http://utitroms.no. Når du har registrert deg, kan du legge inn dine turer. Har du ikke egen PC, kan du få hjelp til registrering av noen som har, eller du kan komme til kommunehuset for å få hjelp.

Skolekonkurransen
Leverandøren av web-løsningen beklager at skoler ikke er lagt inn enda, men lover dette skal være på plass i neste uke. Da må personer som allerede er registrert, gå inn i profilen og oppdatere den mhp. hvilken skole de skal tilhøre; mens personer som fra da av registrerer seg, kan velge dette når de oppretter brukeren.

SMS kr 5. WEB gratis
Du kan legge inn informasjon på UtiTroms ved å sende sms med koden du finner på hver topp til mobilnr. 2077, eller du kan registrere turen via ”Min side” på http://utitroms.no. Registrering på web er gratis. Registrering med SMS koster kr 5,- per melding.

Nytt i 2011
I år er 12 topper med i Til Topps i Tranøy. Nye i år er Bøttedalskollen og Nattmålshaugen, som er nærmål for skolene, og velegnet til skolekampen. 

Ellers er det nytt i år at alle de under 10 år som besøker minst 5 topper får premie.

Informasjonshefte med detaljert info og beskrivelser av turene kan få ved henvendelse til kommunehuset, eller du kan laste ned informasjonshefetet Til Topps i Tranøy 2011 her.

Tranøy kommune ønsker alle God Tur til toppene!
 

  • Opprettet av Linda Andreassen
  • Opprettet den 27.mai.2011
  • Sist oppdatert den 20.okt.2011
Del på Facebook     Del på Twitter Twitter     Skriv ut Skriv ut Tips en venn Tips en venn