In English

 
Kontrast Tekststørrelse: A A A

Til Topps i Tranøy

Velkommen til «Til Topps i Tranøy 2017» Sesongen starter 1. juni 2017 og varer fram til 30. september 2017.

Last ned resultatliste «Til Topps i Tranøy» 2016
Infohefte - Til Topps i Tranøy 2017

 

Tranøy har organisert toppturer i mange år. I år er planlagt sesongstart satt til 1. juni 2017. Beskrivelse av turene finner du under Tranøy på telltur.no/utitroms. I 2017 er det 14 turer med i Til Topps i Tranøy.

Også i år vil vi ha elektronisk registrering av turene. Telltur.no/utitroms er et registreringssystem som skal gjøre det lettere for deg å registrere deg som besøker av våre turmål, og forenkler vårt arbeid med bearbeiding av data. I år som i 2016 er vi tilknyttet www.telltur.no. Nettstedet eies av Friluftsrådenes Landsforbund og friluftsrådene. Det betyr at du kan registrere deg på alle turmål i Norge som er tilknyttet telltur.no. Komplett oversikt over friluftsråd, kommuner og turmål finner du på forsiden (hjem).

I år vil vi i tillegg telle opp manuelt slik at de som ikke registrerer seg elektronisk også vil være med i konkurransen. Vi ser helst at flest mulig registrerer seg elektronisk.

Registrer deg som ny bruker ved å klikke logg inn/registrer i den grønne toppmenyen. Når du har registrert deg, får du tilsendt passord på e-post. Logg deg inn, og klikk på velkomsthilsenen øverst i høyre hjørne i sort meny. Legg inn informasjon om deg selv. Da kan du også endre passordet. Nederst velger du tilhørighet til friluftsråd (friluftsområde). Under ditt friluftsråd i den grønne toppmenyen finner du aktuelle turmål i din kommune. På turmålet vil du finne en kode som du kan sende inn på SMS til 2401 med kodeordet TELLTUR (kr. 5,- ), eller du kan gå inn på nettsiden og registrere kodene dine gratis. Husk at du også må skrive deg inn i boka!

Premiering

Tranøy kommune vil gjennomføre samme type konkurranse som før. For å være med på den, må voksne betale 150 kr i startkontingent, enten via nettbank eller ved å fylle ut en blank giroblankett til Tranøy kommune, 9304 Vangsvik, bankkontonummer 4811.07.00051.  For å sikre at innbetalingen blir registrert på rett person, må du oppgi deltakernavn i feltet Betalingsinformasjon.

Barn og ungdom født i 2001 eller senere skal ikke betale deltakeravgift. Ansatte ved skolene i Tranøy betaler heller ikke for å delta i skolekampen, men må gjøre som andre voksne for å konkurrere om de øvrige premiene.

I tillegg til elektronisk registrering av turene, skal deltakerne skrive seg inn i bøker som ligger på toppene som en sikkerhet og for stikkprøvekontroll.

Konkurranseregler

For hver topp gis det poeng bare for én tur pr dag. Poeng telles i perioden 1. juni til 30. september.

I år som i fjor trenger man ikke å gå forskjellige turer. Derimot vil antall turer telle med.

 

Alle som besøker det antall turer som kreves i gjeldende klasse vil få premier.

Midt Troms-friluftsråd har egen premiering på tvers av kommunegrensene.

Premiering:

Barneklassen (0 – 10 år )
Barn som har gått minst fem turer, vil få utdelt pokal.
I tillegg vil alle barn under 11 år som har gått minst 5 turer bli med i trekning av premie.

Ungdomsklassen (11-16 år):
Ungdom som har gått minst 10 turer, vil få utdelt pokal.
Hovedpremie til den som har gått minst 10 turer og har flest poeng. I tillegg trekkes to premier mellom de som har gått minst 10 turer.

Voksenklassen
Voksne som har gått minst 12 turer, vil få utdelt krus.
Hovedpremie til den som har gått minst 12 turer og har flest poeng. I tillegg trekkes to premier mellom dem som har gått minst 12 turer.

Seniorklassen (født 1950 eller tidligere)
Pensjonister som har gått minst 10 turer, vil få tildelt krus.
Hovedpremie til den som har gått minst 10 turer og som har flest poeng. I tillegg trekkes en premie mellom dem som har gått minst 10 turer.

Premier:    Pokaler til barn og ungdom

                 Krus til voksne og pensjonister

Skolekampen

Stonglandet skole konkurrerer med Vikstranda skole om vandrepokal. Kampen avgjøres ved at den skolen som har best gjennomsnittlig poengsum per deltaker vinner. Det kreves ikke elektronisk registrering i skolekampen. Lærerne sender liste over deltakende elever hvor turmål er oppgitt, til Tranøy kommune. Elevene registreres manuelt. Den skolen som først får tre napp i vandrepokalen får den til odel og eie. Elever som deltar i den individuelle konkurransen, bes benytte elektronisk registrering, og skrive seg inn i boka på toppen.

Premieutdeling

Alle premier deles ut i et arrangement som kunngjøres på kommunens hjemmeside og i Folkebladet.

Premier som ikke blir avhentet under dette arrangementet kan hentes på kommunehuset innen annonsert frist. Uavhentede premier vil tilfalle prosjektet.

  • Opprettet av Asbjørn Beyer Log
  • Opprettet den 28.jun.2011
  • Sist oppdatert den 06.jun.2017
Del på Facebook     Del på Twitter Twitter     Skriv ut Skriv ut Tips en venn Tips en venn