SalMar kulturfond i Tranøy

Tranøy kommune og SalMar Nord AS har inngått et samarbeid om etablering av et kulturfond i Tranøy kommune. Målsetningen er å styrke satsingen på kultur og frivillig arbeid i Tranøy, og tiltak rettet mot ungdom vil bli prioritert.

• 10. juni 2017, kl 00:00 - 24:00

Størrelsen på fondet avhenger av hvor stor andel av SalMar Nord sin produksjon som foregår i den enkelte kommune.

Søknadsfrist er 10. juni og søknader sendes til Tranøy kommune. Tranøy kommune og SalMar Nord beslutter tildeling fra fondet etter at søknadsfristen er ute.

Klikk her for søknadsskjema.

Søknaden sendes til:

Tranøy kommune
Vangsvikveien 298
9304 vangsvik

eller på e-post til postmottak@tranoy.kommune.no

Tiltak som kan innvilges støtte:

Kulturarrangement, talentutvikling, grendeutvikling, forebyggende arbeid blant ungdom, stimulering av gründervirksomhet blant unge og videreutvikling av eksisterende allment kulturarbeid er blant formålene som kan få støtte fra kulturfondet.

Hvem kan søke:

Lokale idrettslag og foreninger
Grendelag med tiltak rettet mot barn og unge
Lokale ildsjeler som ønsker å dra i gang tiltak for barn og unge

• Opprettet den 20.mai.2015
  • Sist oppdatert den 10.jul.2017