Konserter med Jenni Martin og Michael Martin

Lørdag 18. juni kl. 16.00 i Vangsvik kirke og søndag 19. juni kl. 17.00 i Stonglandet kirke

• 19. juni 2011, kl 17:00 - 19:00

KONSERTER MED JENNI MARTIN OG MICHAEL MARTIN
Folkeakademiet Tranøy har den glede å invitere til konserter både i nord og sør i kommunen med Jenni Martin, sopran, og Michael Martin på piano.
Jenni og Martin er våre sambygdinger. Michael er rektor i kulturskolen i Tranøy. Jenni er utdannet klassisk sanger med opera og lieder (sanger) fra 1800- og 1900-tallet som spesialitet.

Kunstnerparet kommer opprinnelig fra Storbritannia. De kom til Norge i 1997 og har tidligere bodd i Lurøy kommune, i Sogn og Fjordane og på Røros.
Jenni og Michael har bl.a. opptrådt under Festspillene i Nord-Norge (1999) og under det 800-årige kirkejubileet på Alstadhaug, på Dønnes og i Herøy i Nordland.

Konsertprogrammet omfatter verker av Schumann, Adelbert von Chamisso, Faure, Nystrøem og Debussy. Stykkene er nærmere nevnt på plakaten, se neste side i dokumentet.
Velkommen til spennende konserter i kirkene i Vangsvik og på Stonglandseidet.

• Opprettet av Reidun Aspmo
  • Opprettet den 17.jun.2011