In English

 
Kontrast Tekststørrelse: A A A

Åpning av Til Topps i Tranøy utsettes til 9. juni

I forrige uke meldte vi at opplegget for 2012 skulle være klart til 1. juni. På grunn av at det er mye snø på toppene enda, har kommunen besluttet at Til Topps i Tranøy i år skal starte lørdag 9. juni.

Sørtuva og Skatvikskaret er nye i år, og det er nå 14 turer å velge mellom.  Startdato i år er altså 9. juni. Når du er registrert som deltaker på http://utitroms.no, kan du sende info om dine turer direkte fra toppen via SMS. Du kan også vente til du kommer hjem med å legge inn turen fra din datamaskin.Fra 2011 ble

Til Topps i Tranøy med i et felles opplegg for Midt-Troms kommunene gjennom Midt-Troms friluftsråd som har opprettet webstedet UtiTroms der alle Midt-Troms kommunene unntatt Lenvik er med. Tranøy kommune fortsetter med samme opplegg i 2012.

Dersom du registrerte deg via UtiTroms i 2011, skal du bruke samme brukernavn også i 2012. Er du ny bruker, må du registrere deg i Til Topps i Tranøy ved å opprette din egen side på http://utitroms.no. Når du har registrert deg, kan du legge inn dine turer. Hvis du ikke har egen PC, kan du få hjelp til registrering av noen som har, eller du kan komme til kommunehuset for å få hjelp.

Registrering av turer
Du kan sende informasjon om toppturen din til UtiTroms ved å sende SMS med koden du finner på hver topp til mobilnr. 2077 (kr 5), eller du kan registrere turen via ”Min side” på http://utitroms.no som er gratis.

Nytt i 2012 
I år er 14 topper med i Til Topps i Tranøy. Nye i år er Sørtuva og Skatvikskaret. Informasjonshefte med detaljert info og beskrivelser av turene kan fås ved henvendelse til kommunehuset, eller du kan laste ned informasjonsheftet om toppturene i Tranøy her.

Tranøy kommune ønsker deg velkommen som deltaker i Til Topps i Tranøy og ønsker alle God Tur!

Bildet over er fra Tønnerten ved Rødsand. Lomstind t.v.for varden og Grinda til høyre.
Foto: Margaret Edvardsen

  

  • Opprettet av Linda Andreassen
  • Opprettet den 22.mai.2012
  • Sist oppdatert den 05.sep.2012
Del på Facebook     Del på Twitter Twitter     Skriv ut Skriv ut Tips en venn Tips en venn