Intensjonsavtale mellom Tranøy og Lenvik kommuner

Utlegging til offentlig ettersyn

Forhandlingsutvalgene har i møte 19.09-16 kommet fram til en endelig intensjonsavtale mellom de to kommunene med utgangspunkt i å etablere en ny kommune under navnet SENJA KOMMUNE fra og med 01.01.2020.

Avtalen er datert 20.09-16, og legges med dette ut til offentlig ettersyn slik at alle kan gjøre seg kjent med den. Avtalen kan lese digitalt på Tranøy kommunes hjemmeside www.tranoy.kommune.no , og i papirversjon på butikkene, bibliotekene og kommunehuset. Det vil også bli avholdt folkemøter i Tranøy for nærmere informasjon om begrunnelse for avtalen og innholdet i den.

Kommunestyret skal ta endelig stilling til avtalen i møte 25.10-16.

Innspill og merknader til avtalen kan sendes postmottak@tranoy.kommune.no eller Tranøy kommune, Vangsvikveien 298, 9304 Vangsvik, innen 17.10-16.

Med  hilsen
Tranøy kommune