Hva har dere å vise frem?

Mitt navn er Lars Hansen, og jeg skal i sommer arbeide med reiseradioen på NRK P1. Derfor lurer jeg på om det er noe i deres kommune som kan være interessant for å oss å fortelle om.

Det kan være alt mulig, er det noen som skal gjøre noe spennende/gjennomføre et mål, har dere en plass/attraksjon som kan føre til actionfylt/underholdene radio, er det enkeltpersoner i deres kommune som enten har en historie eller en personlighet som bør deles med andre, er det noe spesielt som skjer i sommer som vi kan være med på,  eller er det noe helt annet dere tror kan passe, ja, så vil jeg gjerne høre om det!

Kan selvsagt ikke love at man får plass til alt, men jeg tar imot alt av innspill så bare kjør på jo rarere/villere/koseligere jo bedre :) Håper jeg hører fra dere.

Mvh Lars Hansen
NRK