Husflidslaget vant kåringen av beste fotoboks 2011

Sør-Tranøy husflidslag sin kreative fotoboks gikk seirende ut av avstemningen om Tranøy sin beste fotoboks i 2011. Avstemningen foregikk på kommunedagen på Vesterfjell samfunnshus 12. mai.

Rådmann Alf Rørbakk blåser i gang avstemningen om beste fotoboks på kommunedagen 12. mai 2011.

To fotobokser var levert inn og besøkende på kommunedagen fikk slippe sine stemmer i en antikvitet av en avstemningsurne satt opp på "kundetorget". Fotoboksen til Bygdelaget Ny Dag  fikk 4 stemmer og Husflidslaget sin fikk 33 stemmer.

Sør-Tranøy Husflidslags forslag, en ”strikket” modell med hekla fargerike blomster, ble kåret til årets fotoboks, og er vinner av kr 2.000,- i premie. Denne modellen blir trolig satt opp ved husflidslagets lokaler på Stonglandseidet.

Ny Dags fotoboks, en romantisk modell med hjerter,  er vinner av kr 1.000,- i premie. Den romantiske modellen blir i sommer satt opp på Senjas mest romantiske sted: Kvinnekaia i Lekangsund.

Hva kan du se inni fotoboksene? Det er noe du selv må oppdage ved å oppsøke fotoboksene der de er!

Vi gratulerer vinnerne! Samtidig vil vi oppfordre flere lag og foreninger om å produsere flere fotobokser slik at alle bygdene rundt om i kommunen får hver sin.

• Opprettet av Reidun Aspmo
  • Opprettet den 13.mai.2011