Høring om utvidelse av jakttid for elg i Tranøy kommune

Troms fylkeskommune har utarbeidet forslag til forskrift:

Forskrift om utvidelse av jakttid for elg i Tranøy kommune for jaktårene 2016-2017

Tranøy kommune sender saken på høring og ber om at høringsuttalelser sendes til Troms fylkeskommune, Kulturetaten, Postboks 6600, 9296 Tromsø innen 20. september 2016.

Grunneierlag, elgvald og andre berørte blir tilskrevet om saken. Sakens dokumenter er tilgjengelig på Joker i Vangsvik og Stonglandseidet, kommunehuset og på kommunens hjemmeside.

Høringsnotat – om utvidet jakttid på elg i Tranøy jaktsesongene 2016 og 2017
Saksprotokoll fra Fylkesrådet med forslag til forskrift om utvidet jakttid for elg i Tranøy
Retningslinjer fastsatt av Direktoratet for naturforvaltning 26. mars 2012. - Fylkeskommunens myndighet til å utvide eller innskrenke jakttida for elg og hjort og utvide jakttida på kanadagås og stripegås, samt fylkesmannens myndighet til å utvide jakttida for grågås.
  • Opprettet den 06.sep.2016
  • Sist oppdatert den 06.sep.2016