In English

 
Kontrast Tekststørrelse: A A A

Friluftskartlegging i Tranøy

Det er laget et forslag for hva som skal være de viktigste friluftsområder i Tranøy. Frist for å komme med innspill er satt til 31.08.12.

Ei arbeidsgruppe har laget et forslag til kartlegging av friluftsområdene i Tranøy. Bakgrunnen for arbeidet er at Troms Fylkeskommune har satt i gang et prosjekt for å få kartlagt friluftsområdene i Troms. Gjennom kartleggingen ønsker de å få oversikt over status, bruk av området, hvor det er behov for ulike typer tilrettelegging, behov for å sikre atkomst osv.

Kartleggingen er en ren friluftsfaglig kompetanse som gir kommunen et godt verktøy for å vurdere friluftsinteressene i areal og dispensasjonssaker og andre relevante sammenhenger. Kartleggingen vil vise hvilke områder som er tilrettelagt og hvilke som trengs tilrettelagt.

Lag og foreninger er invitert til å komme med innspill til arbeidet gjennom egne høringsbrev. Andre interesserte inviteres med dette til å komme med innspill til til arbeidet. Frist for å komme med innspill er satt til 31.08.12. Eventuell uttalelse sendes til Tranøy kommune, Vangsvikveien 298, 9304 Vangsvik

Last ned saken her
 

  • Opprettet av Linda Andreassen
  • Opprettet den 23.jul.2012
  • Sist oppdatert den 05.sep.2012
Del på Facebook     Del på Twitter Twitter     Skriv ut Skriv ut Tips en venn Tips en venn