Bli med ordførere på tur

Ordførere over hele Troms inviterer til turer framover vinteren, sommeren og høsten. I Tranøy tar ordføreren med seg alle som vil til Ånderdalen 20. juni.

Jenter i furuOrdførerturene er en sosial fellestur hvor kommunenes ordførere inviterer store og små med ut på tur i friluft. De fleste turene er åpne for alle, og vi oppfordrer dere til å bryte kommunegrenser og bli med på tur i nabokommunene også.

Når ordføreren i Tranøy inviterer til tur 20. juni, skal du møte opp ved Hyttekroa klokka 10. Tema for turen er foruten det sosiale, å fortelle om nye tiltak i nasjonalparken, restaurert gamme. mm.

Velkommen med på tur med ordføreren i Friluftslivet

Informasjon om ordførerturene i år finner du i brosjyra som du kan laste ned her.

Jenter på tur i Ånderdalen. Foto: Ingve Birkeland

• Opprettet den 04.feb.2015