In English

 
Kontrast Tekststørrelse: A A A

Bli kjent med Midt- Troms

I Kunnskapsparken på Finnsnes torsdag 22.05.2014 KL 17.00-20.00

Bli kjent med Midt Troms er et samarbeid mellom Senja Næringshage og prosjektet ”Regionalt vertskap i Midt- Troms” som er eid av Midt-Troms regionråd. 

Vi ønsker og vise nye tilflyttere og andre interesserte mangfoldet i regionen Midt-Troms, med hovedvekt på arbeidsmarked.

Med dette ønsker vi at dere kan vise fram deres bedrift torsdag, 22.05.14 kl 17.00-20.00 i Kunnskapsparken på Finnsnes. Dere får muligheten til å markedsføre deres bedrift, rekruttere nye medarbeider, og kan ha erfaringsutveksling  med andre bedrifter i deres bransje fra regionen Midt-Troms.

Innbyggere skal kunne møte opp helt uformelt, kan ta med en CV og kunne  få informasjon om deres bedrift.

I tillegg skal det være en boklansering på biblioteket fra prosjektet ” Det gode liv i nord” hvor det var mål å rekruttere tyske arbeidskraft til Midt-Troms. I dette boka er historien fra tyske familier som er flyttet til vårt region, opplevelsen de har erfart, utfordringene de har møtt og inntrykk de har fått fra både arbeids og privatliv.

Meld din bedrift på til en flott arrangement som bidra til et bedre integrering og stedstilhørighet i Midt-Troms. Påmeldingsfrist for bedrifter: 10.05.14

 

Ta kontakt med  Katja Wehner       416 30 550 ( katja.wehner@midt-troms.no)

                                 Linda Ødegård    905 51 747  (lindam@senjanh.no)

  • Opprettet av Linda Andreassen
  • Opprettet den 28.apr.2014
  • Sist oppdatert den 28.apr.2014
Del på Facebook     Del på Twitter Twitter     Skriv ut Skriv ut Tips en venn Tips en venn