In English

 
Kontrast Tekststørrelse: A A A

Arbeidslivsdagen 2014 - Pizzatreff i Tromsø

Vi ønsker Midt-Troms-studenter i Tromsø velkommen til gratis pizza og brus kvelden før arbeidslivsdagen i Tromsø. Du møter ordførerne fra hele Midt-Troms, næringslivsledere og flere andre fra regionen.

  • 10. september 2014, kl 20:00 - 22:00
  • Peppes Pizza, 9008 Tromsø

Midt-Troms ønsker å vise seg fram som en attraktiv region overfor studenter ved Universitetet i Tromsø.

Vi lager derfor en felles ”storstand” der vi presenterer frem det mangfoldet vi har i regionen. Unikt i år er at næringsliv, forsvar og kommuner i hele Midt-Troms står sammen om hele arrangementet.

Hovedfokus vil være å presentere regionens store og varierte muligheter innen mange spennende bransjer i næringslivet.

Etter en svært vellykket pizzakveld i fjor der vi møtte veldig mange studenter fra Midt-Troms ønsker vi å gjenta dette. Vi inviterer til gratis pizza og brus 10.september fra kl 20.00. Nytt i år er at næringslivet i regionen gir smaksprøver/hybelrasjoner, små gaver eller lignende til studentene.

Bedrifter som ønsker å være med på å rekruttere arbeidstakere til stillinger i egen bedrift, eller ønsker kontakt med studenter som kan skrive studentoppgaver er også med.

I tillegg skal vi samlet markedsføre både dagens ledige stillinger, og de stillinger som vi vet blir ledige i løpet av 2-5 år.

Regionen viser seg som attraktiv ved å ha en felles trategi for bo og arbeidsmarked. Studentene ønsker å se hvilket helhetlig tilbud som tilbyd, og dette viser vi best i samlet flokk.

fotomontasje.jpg

  • Opprettet av Linda Andreassen
  • Opprettet den 29.aug.2014
  • Sist oppdatert den 29.aug.2014
Del på Facebook     Del på Twitter Twitter     Skriv ut Skriv ut Tips en venn Tips en venn